راه های ارتباط مفید با کودکان

هر تعاملی که با فرزندتان دارید نوعی ارتباط است. این فقط در مورد کلماتی که می گویید نیست، لحن صدای شما، نگاه در چشمان شما و در آغوش گرفتن و بوسه هایی که می دهید، همه پیام هایی را به فرزند شما منتقل می کنند. نحوه برقراری ارتباط شما با فرزندتان نه تنها به او یاد می دهد که چگونه با دیگران ارتباط برقرار کند، بلکه رشد عاطفی آنها را شکل می دهد و در ادامه زندگی چگونه روابط برقرار می کند. این مقاله توسط شرکت دنیای آرامش ارائه دهنده خدمات استخدام پرستار در منزل کرج با بهترین قیمت پرستار بچه در کرج تهیه شده است و در آن راهکارهایی برای ارتباط مفید با کودکان به شما عزیزان معرفی کنیم، لطفا تا انتها همراه ما باشید.

بنر مقاله راه های ارتباط مفید با کودکان

انواع ارتباطات با کودکان چیست؟

یکی از مواردی که بیشترین بیشترین نگرانی های پدر و مادرها میتوانید ایجاد کنید، ارتباط موثر با کودکان است. ارتباط می تواند به دو شکل باشد: کلامی و غیرکلامی.

ارتباط کلامی روشی است که ما با کلمات ارتباط برقرار می کنیم و شامل:

  1. زیر و بم و لحن صدا
  2. حرفایی که میزنی
  3. گویش، یا استفاده از کلماتی که فرزندتان به بهترین شکل می تواند بفهمد.

 ارتباط غیرکلامی هم ارتباط عمدی و هم غیرعمدی از طریق زبان بدن است. این شامل مواردی مانند:

  1. حالات چهره
  2. ارتباط چشمی
  3. فضای شخصی
  4. حرکات دست
  5. لمس فیزیکی مانند در آغوش گرفتن

…::: مطلب پیشنهادی: ۱۰ اصل مراقبت از کودک (جدید) :::…

9 نکته در خصوص ارتباط موثر با کودک

این 9 نکته را برای تمرین مهارت های ارتباط کلامی و غیرکلامی خود امتحان کنید:

  1. گوش دادن فعال

گوش دادن فعالانه به کودکان کمک می کند تا احساس کنند شنیده شده و درک می شوند. با استفاده از حرکاتی مانند لبخند تشویقی و تکان دادن سر تایید می توانید نشان دهید که با آنچه فرزندتان می گوید درگیر هستید و واقعاً به آن اهمیت می دهید. پایین آمدن به همان سطح چشم کودکتان در حین صحبت کردن با شما می تواند به او کمک کند احساس امنیت و ارتباط بیشتری با شما داشته باشد.

با پرسیدن سوالاتی مانند “چی؟” نشان دهید که به طور جدی به حرف های آنها گوش می دهید. “چرا؟” و چطور؟”. این همچنین به فرزند شما کمک می کند تا با آموزش نحوه گفتن داستان و جزئیات درج کردن، مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشد.

  1. گوش دادن انعکاسی

یک راه عالی برای اینکه به فرزندتان نشان دهید که به حرف های او توجه و اهمیت می دهید این است که مانند یک آینه رفتار کنید. آنچه را که به شما می گویند با استفاده از کلمات مختلف تکرار کنید. برای مثال، اگر فرزندتان بگوید: «دیگر با مارکو بازی نمی‌کنم»، می‌توانید با این جمله پاسخ دهید: «تو با دوستت بازی نمی‌کنی؟». این باعث می شود کودک شما بدون قضاوت احساسات خود را بیان کند. شاید تعجب کنید که چقدر آنها برای گفتن دارند!

  1. واضح صحبت کردن

از زبانی استفاده کنید که برای کودک شما قابل درک و متناسب با سن او باشد. واضح و مشخص باشید و از کلمات تحقیر آمیز استفاده نکنید. استفاده از زبان محبت آمیز به ایجاد الگوی مثبت برای فرزندان شما کمک می کند. به یاد داشته باشید، مکالمه باید باعث شود که کودک شما احساس احترام و دوست داشتن کند.

  1. اجتناب از رشوه

ارائه پاداش هایی مانند آب نبات برای رفتارهای اساسی ممکن است به نظر شما کنترل کوتاه مدت را به شما بدهد، اما به شما اجازه نمی دهد که مرزهای واضحی ایجاد کنید و می تواند منجر به بی اعتمادی بین شما و فرزندتان شود. سعی کنید انتظارات واضح و واقع بینانه ای را در مورد آنچه دوست دارید فرزندتان انجام دهد تعیین کنید، وقتی رفتار خوب را دیدید آن را تحسین کنید و از پیامدهای آرام برای تشویق رفتار بهتر در صورت نیاز استفاده کنید.

  1. توضیح احساسات

برای کمک به رشد هوش هیجانی کودک، مهم است که او یاد بگیرد که چگونه احساسات خود را نامگذاری کند. وقتی فرزندتان احساسات خود را به صورت شفاهی بیان می کند، با همدلی و بدون قضاوت به آنچه می گوید گوش دهید. در نظر بگیرید که زندگی از نگاه آنها چگونه به نظر می رسد. اگر کودک شما احساسات خود را به روشی غیرکلامی بیان می کند – برای مثال از طریق عصبانیت یا خنده و سرگرم شدن با انجام فعالیتی که از آن لذت می برد – به او کمک کنید تا کلماتی را در مورد احساس خود بیان کند، مانند خوشحالی، غمگینی، آرامش، صدمه دیده، ترس. ، گرسنه ، مغرور ، خواب آلود ، عصبانی ، درمانده ، عصبانی ، خجالت زده یا شاد.

  1. استفاده از عبارات “توجه”.

وقتی فرزندتان را به خاطر اقدامات خاص تحسین می کنید، به او کمک می کند تا نسبت به خودش احساس خوبی داشته باشد و به او اجازه می دهد بداند که شما چه رفتاری را دوست دارید. به جای گفتن “کار خوب!” سعی کنید دقیق‌تر با عبارت «توجه‌کننده» صحبت کنید: «من متوجه شدم که همه اسباب‌بازی‌های خود را بعد از زمان بازی کنار گذاشته‌اید. کارت خوب بود!”

  1. خوش گذرانی با هم

همانطور که فرزندان شما رشد می کنند، والدین می تواند کار جدی تری به نظر برسد. به همین دلیل است که لذت بردن با هم و لذت بردن از گفتگوی دلچسب بسیار مهمتر است – این یک راه عالی برای تقویت رابطه شما است! با گفتن چیزهای مثبت در مورد چیزی که به آن اهمیت می دهد، توجه به علایق او و شوخی با هم راه هایی برای ارتباط با فرزندتان پیدا کنید. به یاد داشته باشید که با فرزندتان بخندید اما هرگز به فرزندتان نخندید. پیشنهاد میکنیم مقاله «« سرگرمی کودکان »» را که قبلا منتشر کردیم را حتما مطالعه کنید.

  1. تمرکز بر رفتار

اگر در مورد چیزی از فرزندتان ناراحت هستید، مطمئن شوید که انتقاد و نظرات شما متوجه رفتار اوست و نه به عنوان یک شخص. به عنوان مثال، به جای “من دوست ندارم که شما نامرتب هستید”، “من دوست ندارم وقتی لباس های خود را روی زمین می گذارید” را امتحان کنید.

  1. رهبری با مثال

در نظر بگیرید که چه مثالی می زنید. والدین معرفی کودکان به دنیا هستند. آنچه فرزندتان می بیند شما انجام می دهید به همان اندازه مهم است که آنها می شنوند که می گویید. فقط به فرزندتان قولی بدهید که مطمئن هستید می توانید به آن عمل کنید. این به ایجاد و حفظ اعتماد بین شما و فرزندانتان کمک می کند.

به یاد داشته باشید که در برقراری ارتباط و برقراری ارتباط با فرزندتان همیشه راهبری با مهربانی و عشق است!

…::: مطلب پیشنهادی: تربیت کودک شاد و موفق (11نکته مهم و حیاتی) :::…

شرکت پرستاری در کرج

شرکت دنیای آرامش با بیش از ۱۰ سال سابقه درخشان دارای مجوزهای لازم و معتبر، آماده ارائه خدمات پرستار سالمند کرج، پرستار بیمار در کرج و پرستار کودک در کرج در تمام نقاط کرج و استان البرز و مشاوره در زمینه استخدام پرستار میباشد. استخدام پرستار ها در هر ساعتی که مد نظر دارید. با افتخار حدود ۵۰% مشتریانی که روزانه با شرکت دنیای آرامش درخواست پرستار دارند از معرف ها هستند. تمام تلاش تیم دنیای آرامش جلب رضایت شما مشتری عزیز و معرفی دنیای آرامش توسط خود شما به کلیه شهروندان استان البرز میباشد. لازم به ذکر است که جذب کلیه نیروهای شرکت دنیای آرامش توسط خود مدیریت و آموزش چهارچوب ها و قوانین توسط مدیریت داخلی مجموعه دنیای آرامش انجام خواهد شد. پس با اطمینان خاطر عزیزان خود را به ما بسپارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *